Waterproof Case voor de Xiaomi Yi Cam

door redacteur Jacob 0

Pre-Sale-Original-Xiaomi-Yi-Camera-Waterproof-Case-Mi-Yi-40M-Diving-Sports-Waterproof-Box-Yi

Daar is hij dan eindelijk, de waterproof Case voor de Xiaomi Yi Camera! Een tijdje terug brachten we jullie al op de hoogte dat de verkoop van de Xiaomi Action Camera van start is gegaan. De camera was toen beschikbaar bij verschillende webwinkels. Helaas was de Waterproof Case voor de actioncamera destijds helaas nog niet beschikbaar.

Klik hier om de waterdichte behuizing voor de Xiaomi Yi cam te bekijken!

Goed nieuws! Zojuist heeft Banggood ons laten weten dat zij zijn begonnen met de verkoop van de Xiaomi YI Waterproof Case. Met de Waterproof Case van Xiaomi kun je nu ook onderwater filmen tot een diepte van maar liefst 40 meter.

De Xiaomi actioncamera
De Xiaomi YI beschikt over een HD lens welke 1080p beelden op 60fps schiet. De kijkhoek van de actioncamera is 155°. De beelden worden verwerkt door de Ambarella A7LS-beeldprocessor, een geduchte tegenstander voor de Go-Pro. Verder beschikt de Mi Pro over een 1010 mAh batterij en 16GB opslag via een meegeleverd microsd-kaartje. De Xiaomi YI Cam is te koop bij verschillende Chinese webwinkels. De camera is in twee verschillende kleuren beschikbaar. Klik hier om naar de actioncamera te gaan.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399