Nieuw! Xiaomi Piston 3 Oordopjes

door redacteur Jacob 0

xiaomi-piston-3rd

Xiaomi timmert hard aan de weg met het ontwikkelen van nieuwe producten. Inmiddels is het merk Xaiomi al aardig bekend in ons land. Xiaomi staat bekend om haar kwalitatief uitstekende producten. Xiaomi besteed, in tegenstelling tot de meeste andere Chinese merken, veel aandacht aan de ‘look and feel’ van de producten. De prijzen van Xiaomi producten zijn zeer schappelijk, zeker in vergelijking met kwalitatief dezelfde Europese producten.

Klik hier om de oordopjes te bestellen bij de goedkoopste Chinese webwinkel!

Xiami heeft onlangs een nieuw product gelanceerd; de Xiaomi Piston 3 oordopjes. Dit is de nieuwere, verbeterde versie van de huidige Xiaomi Piston oordopjes. Qua uiterlijk heeft Xiaomi een totaal andere weg ingeslagen. Met méér focus op het design, is naast de geluidskwaliteit ook het uiterlijk onder handen genomen.

Het geluid dat deze oordopjes produceert is er flink op vooruit gegaan, met name ‘bass ervaring’. De Xiaomi Piston 3 oordopjes zijn geschikt voor ieder muziekgenre. Het geluid is erg mooi, je kunt het het beste omschrijven als helder en diep. Bij elk setje oordopjes worden maar liefst 6 extra Earplugs meegeleverd. Om de pasvorm end e grootte van de Earplugs hoef je je dus ook geen zorgen te maken!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399