Xiaomi Mi bluetooth speaker V4.0

door redacteur Jacob 0

xiaomi_preview

Xiaomi, inmiddels een bekend Chinees merk dat al een aantal kwalitatief goede producten op de markt heeft gebracht. Dit keer zullen we het over de bluetooth speaker met ingebouwde batterij hebben. Enkele maanden geleden hebben we deze speaker aangeschaft. Wij durven met zekerheid te zeggen dat dit de beste speaker is die je op dit moment voor minder dan €20,- kunt krijgen.

Klik hier om naar de speaker te gaan!

Geluid
Het geluid, niet een geheel onbelangrijk ‘detail’. Het geluid wordt geproduceerd door twee 2.5 watt boxen. In vergelijking met andere bluetooth speakers uit deze én uit een hogere prijsklasse is het geluid fantastisch. De focus ligt bij deze draadloze speaker vooral op de lage tonen, maar ook de midden en hoge tonen zijn erg goed. Kortom, een goede speaker met over de hele range een prachtig en helder geluid.

Design
De ‘look and feel’ van de Xiaomi Mi Bluetooth speaker is erg goed. De speaker is niet te zwaar of te licht en voelt stevig aan. De aluminium rand in combinatie met de strakke voor- en achterkant doet ons een beetje aan de producten van Apple denken. De verpakking is minimalistisch, zowel van binnen als van buiten. Naast de speaker worden er namelijk geen accessoires zoals een oplaadkabel of een (uitgebreide) handleiding meegeleverd.

Klik hier om naar de speaker te gaan!

Overig
De batterij gaat gemiddeld zo’n 10 uur mee, precies goed voor bijvoorbeeld een dagje weg. Opladen duurt ongeveer twee uur. De bediening is makelijk. Houdt het knopje op de zijkant drie seconden ingedrukt om de speaker aan- of uit te zetten. Ook de koppeling met een bluetooth apparaat is een fluitje van een cent en kost slechts een aantal seconden.

Enkele foto’s van de Xiaomi speaker

xiaomi_1
xiaomi_2
xiaomi_3
xiaomi_4
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399