Is TinyDeal.com betrouwbaar?

door redacteur Jacob 3

Schermafdruk 2015-11-01 09.17.52

Over TinyDeal
De Chinese webwinkel TinyDeal is een zeer populaire winkel gevestigd in Hong Kong. Hier kun je tegen zeer lage aantrekkelijke prijzen kiezen uit een product assortiment van meer dan 50.000 producten, dat zich uitbreidt met ruim 3000 nieuwe producten per maand. Het assortiment bestaat uit allerlei bekende Chinese fabrikanten van producten met een hoogwaardige kwaliteit met keuze uit veel  soorten productcategorieen. Onder meer electronica, sierraden & horloges, meubilair, gezondheid & verzorging, spelletjes and sport artikelen behoren tot de keuzemogelijkheden.

Verzending & Betaling
Bij TinyDeal kennen ze geen minimum order aantal. De kleine particulier en de handelaar kunnen inkopen doen zonder enige beperking. Indien je veel inkopen doet bij TinyDeal kun je voordelige kortingen krijgen. Voor “bijna” alle producten geld free-shipping. De producten worden verzonden met internationaal goed aangeschreven post-bedrijven zoals DHL en EMS. De verzendtijd naar nederland bedraagt doorgaan 7-10 dagen. Wat betreft de betaling hanteert TinyDeal de volgende opties. Men kan kiezen uit credit card, debet card, PayPal, WebMoney, Yandex. Een bankoverschrijving en Western Union zijn ook mogelijk.

Service
Het is aan te raden om een account te maken bij TinyDeal. Bij de volgende aankopen zijn je gegevens al geregistreerd in de beveiligde database van TinyDeal. Indien je vragen hebt over TinyDeal of over een bestelling kun je hier terecht. Daarnaast bieden ze een goede “live-chat” service, waarmee je makkelijk in contact kunt komen met een medewerker.

Acties
TinyDeal heeft altijd leuke acties lopen. Zie bijvoorbeeld volgende Dashcam, en dit Bluetooth horloge. Wat ons betreft is TinyDeal een ontzettend betrouwbare Chinese shop en dus een echte aanrader.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (3)

 1. Ik vind Tinydeal een fijne winkel, ik heb er al meerdere producten gekocht en meestal heb ik het vrij snel mogen ontvangen.

 2. Ben al heel lang bezig om geld terug te krijgen wegens niet leveren van een bestelling. Wordt van kastje naar de muur en weer terug gestuurd. Vage linkjes naar FAQ sectie die op geen enkele wijze antwoord op mijn vraag bieden, telkens andere medewerkers die weer opnieuw vragen om nog even geduld te hebben etc, Of schrijven dat ze mijn klacht goed genoteerd hebben en hun postkantoor gaan vragen om het pakket op te sporen. Men blijft maar rekken en dingen verzinnen. Inmiddels is de geschiltermijn van Paypal al lang verlopen.

  Gister deden ze een aanbod om 70% van het bedrag uit te keren als TD punten. Die kan ik dan als korting inzetten bij een nieuwe bestelling. Als ik geld terug wilde moest ik een verklaring van Non delivery van het postkantoor opsturen.
  Een verklaring dat iets niet is geleverd, zie je het voor je? een verklaring van de post dat ze een onbekend iets niet geleverd hebben. Zij zouden in China een bevestiging van aflevering moeten hebben als het wel bezorgd was.

  Zo blijven ze bezig met je totdat je het uiteindelijk opgeeft. Tientallen mails zijn er al over en weer gegaan.

  Het is ook een paar keer goed gegaan hoor, bestellen bij Tinydeal maar ik doe het nooit meer. Het is al die frustratie als het mis gaat niet waard. Ik beperk me nu gewoon tot het zo veel en zo vaak mogelijk vertellen van mijn verhaal en koop mijn spullen voortaan in Nederland.

  1. E gaat soms wel eens iets mis inderdaad. Maar dit is eigenlijk bij alle Chinese Webwinkels wel zo. Het voordeel van betalen met PayPal is, dat je altijd terug kan vallen op de kopersbescherming. Kom je er niet uit met de verkoper? Dan kun je Via PayPal een geschil indienen om zo je geld terug te vragen. Dit maakt het shoppen uit China relatief veilig en ben je nooit je geld ‘kwijt’.

   Ik raad je aan dat dus eens te proberen! Succes ermee, en mocht er nog wat zijn kun je je vraag altijd hier stellen.

Reacties zijn uitgeschakeld.