Review: Ray-Ban Aviator Zonnebril van TaoBao.

door 1

2

Ray-Ban Aviator:

De Ray-Ban zonnebril is besteld via TaoBao en ik heb de bril via zarmark.com besteld( mijn vaste taobao agent met name door goede service, goedkope prijs en er valt via skype vaak nog wel het een en ander te regelen qua korting :P!)
 
De bril is hier te-koop: http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.211.pmypyQ&id=35691487624 
Voor slechts 40 Yuan, wat neerkomt op ongeveer €4,65. Houd er wel rekening mee dat hier nog binnenlandse transport, commissie kosten van je Agent en de verzendkosten naar Nederland bij komen.
 
De bril was binnen enkele dagen al verzonden en kwam binnen 1,5 week aan! Dit is over het algemeen erg snel voor Chinese post reken er maar op dat het gemiddeld zo’n 20 dagen duurt. Soms heb je geluk en heb je het bestelde artikel al wat sneller in huis, maar het kan ook maar zo een stukje langer duren. Kopen in China kan dus wel goedkoop zijn, je moet echter wel wat geduld hebben met het versturen/ontvangen ervan!
De bril op zich zelf is prima van kwaliteit en heeft gelukkig echt glas! vaak zetten verkopers er neer dat het echt glas is en dan krijg je vervolgens een bril met plastic glas thuis gestuurd.  Mede dankzij de service van zarmark had ik dus vooraf al een bevestiging dat het echt glas was, pluspuntje dus voor de service van zarmark.com
 
De bril met  bruine glazen zoals je hieronder kan zien is een voorbeeld van zon plastic glazen model.. voelt gewoon veel lichter aan en daardoor ook van mindere kwaliteit.
 
Bij deze zonnebril wordt het volgende verzonden:
  • Doosje
  • Opberg etui
  • Poetsdoekje
  • Boekje
  • En natuurlijk de zonnebril zelf.
De zonnebril heeft een paarsachtige olie gloed wat mooi tot zijn recht komt als de zon erop schijnt. Ook staan de logo’s mooi, helder en duidelijk op de bril aangegeven op de plekken waar deze ook op het origineel zitten. Prima kwaliteit dus!
 
Over de bril valt weinig te zeggen verder,
 
1    2
 
 
3    4
 
 
6    7
 

Bestellen bij TaoBao? Lees op ons forum de complete uitleg.

Deze Review is mede mogelijk gemaakt door Downstar van import-forum.nl Voor de Review + opmerkingen van andere gebruikers klik hier.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (1)

  1. Haii

    ik wil heel graag een groene bestellen? hoe kan ik dat doen? en waar vind ik zo een agent?

Reacties zijn uitgeschakeld.