RC Gadgets voor iDevices

door redacteur Jacob 0

20120824-184004.jpg

De ultieme gadget om weer even kind te kunnen zijn, een helikopter die je kunt besturen met je iPhone, iPod touch of iPad. De helikopter wordt bestuurd door een zender in de 3.5 mm plug. De zender wordt aangestuurd door een app, de iHelikopter app is gratis te downloaden in de App Store. Met de app en de zender is je iDevice een afstandbediening voor de helikopter.

De 3-kanaals helikopter is makkelijk te besturen, je zult na een paar keer oefenen de helikopter in de lucht kunnen houden. De vliegtijd van de helikopter is 8-10 minuten, de oplaadtijd is 50 minuten. Opladen gaat via een USB kabel. De helikopter is voorzien van een gyroscoop, een hulpmiddel om de besturing te vergemakkelijken.

 

Naast helikopters bestaan er ook RC auto’s voor iDevices, de auto’s werken volgens hetzelfde principe als de helikopters. Deze mini bestuurbare auto is makkelijker te besturen als de helikopter, en dus beter geschikt voor kinderen. Ook deze auto is voorzien van een gyroscoop.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399