Ray-Ban Zonnebrillen! Waar te koop?

door 6

1000x665xray-ban-logo.jpg.pagespeed.ic.2OD-KZghCq
De zomer komt er weer aan! En dat betekend, zonnebrillen! In het volgende artikel zal ik uitleggen waar je replica Ray-Ban zonnebrillen kunt kopen, uiteraard uit China. Ik bespreek de 3 meest gangbare modellen; De Rayban Aviator, Rayban Wayfarer en de Rayban clubmaster. Voor ieder wat wils dus!
 
 
aviatorclubmaster
wayfarerexploitable
 

Ray Ban Aviator:

De Aviator, dit model is over het algemeen het meest gangbare en bekendste soort van Rayban. Te koop bij verschillende web-shops, van goedkope versies tot duurdere. Maar lang niet zo duur als wat ze er in Nederland vragen. De prijzen variëren van ~€5 tot ~€25,- Afhankelijk van de prijs verschild natuurlijk ook de kwaliteit , maar dat lijkt me logisch. 
Niet bij alle website’s staat het logo aangegeven, dit zit er echter wel gewoon op. 
 
PriceAngels:
 
Voor meer Aviator zonnebrillen van PriceAngels,  klik hier.
 
TMart:
 
Aliexpress
 
 
TaoBao: (LET OP! Hier komen nog verzendkosten + commissie kosten bij. Meer info over bestellen bij TaoBao vind je hier)
 

RayBan3025

Ray Ban Wayfarer:

PriceAngels:
 
Voor meer Wayfarer zonnebrillen van PriceAngels,  klik hier.
 
Tmart:
 
 
Aliexpress:
 
TaoBao: (LET OP! Hier komen nog verzendkosten + commissie kosten bij. Meer info over bestellen bij TaoBao vind je hier)
 

wayfarerexploitable

20130617101215

 

Ray Ban Clubmaster:

Tmart: 
 
PriceAngels:
 
Aliexpress:
 
TaoBao: (LET OP! Hier komen nog verzendkosten + commissie kosten bij. Meer info over bestellen bij TaoBao vind je hier)
 
 
61MF7GudMjL._SL1500_
 
 

Bestellen bij Aliexpress?

Zoals je waarschijnlijk al had gezien accepteren ze bij Aliexpress geen PayPal. De meest gangbare manier om te betalen is met een Credit Card. Helaas beschikt niet iedereen hierover en kan dus een groot obstakel zijn. Maar niet getreurd! Er bestaat zoiets als een 3V Card. Dat is een soort Prepaid Credit Card waar geen jaarlijkse kosten aan verbonden zijn, je betaald per opwaardering.
 
De 3V Card kun je opwaarderen vanaf €20,- en daar komt dan €1,- toeslag bij. Het werkt in principe hetzelfde als een ‘echte’ Credit Card maar dan zonder contract of jaarlijkse kosten.
 
Meer info over de 3V Card vind je hier: https://www.3vcard.nl/help_ac.html?group_id=13

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (6)

  1. Dennis, ik heb inmiddels drie Clubmaster zonnebrillen (link van €6,55) en hoop dat ze snel binnen komen. In ieder geval heel erg bedankt voor je artikel. Ik heb er ongetwijfeld veel aan gehad en zou anders nooit op deze site gekomen zijn!

    1. Is de bril goed aangekomen en is het een bril met tekentje erop? wil namelijk ook bij Aliexpress gaan bestellen, maar twijfel of het te vertrouwen is

  2. Die hidden price angels site is geniaal! Dank!

  3. Bij price angels besteld maar geen bril met logo er op ontvangen :(

    1. Deze klacht krijg ik helaas vaker. Ik raad je/jullie aan geen zonnebrillen meer via Priceangels te bestellen aangezien het erg vaak mis gaat. Er zijn ook mensen die wel een zonnebril ontvangen met logo, dit is echter wel een kwestie van ‘geluk’.

  4. ik wil graag een neppe zonnebril van Ray Band , maar wel met het merkteken , en op tussen al die saits is dat alleen te verkrijgen op taoboa !
    maar dat is in het chinees en daar snap ik niet echt wat van ! kan iemand me helpen ??

Reacties zijn uitgeschakeld.