Oakley Fietsbril

door redacteur Jacob 0

Oakley Fietsbril 6

Oakley Fietsbril met extra glazen

Ik zit vaak op de racefiets en heb daarbij altijd een fietsbril op. Een bril beschermt tegen vliegen, wind en stukjes weg die in je ogen kunnen komen. Fietsen zonder bril vind ik verschrikkelijk. Nu heb ik in de afgelopen maand 4 fietsbrillen gesloopt. Twee keer ben ik erop gaan zitten en was het meteen stuk. Een bril ben ik kwijtgeraakt. De vierde is gesneuveld toen hij viel en een maatje eroverheen fietste. Kortom, tijd voor een nieuwe bril.

Ik ben voor deze bril gegaan omdat hij extra glazen en UV bescherming heeft. Als de zon schijnt is het fijn om een getinte bril op te hebben, ¬†maar s’avonds en als het bewolkt is wil je een heldere bril. Deze bril heeft drie verschillende tinten, van heel erg licht tot donker voor volle zon. De glazen voelen erg solide aan en het wisselen gaat stroef, dus dat is goed. Ik heb tijdens het fietsen vaak last van zweet in mijn ogen. Brillen met een “binnenbril” zorgen er bij mij voor dat ik 0 zweet in mijn ogen krijg. Dus dat is ook weer mooi meegenomen. Deze bril heb ik voor 62$ op unboxbuy.ru gekocht, klik hier voor een directe link.

Check de foto’s:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399