Nike Air Max uit China

door redacteur Jacob 8

nike logo

Het is misschien wel de bekendste schoenenlijn van een groot Amerikaans merk, Nike Air Max. Dit keer hebben we een paar Nike Air Max 87 Hyperfuse besteld. Dit zijn geen originele schoenen, het betreft nagemaakte schoenen De schoenen zijn afkomstig van een bekende Chinese marktplaats, iOffer.

Klik hier voor meer informatie over iOffer!

De schoenen zitten erg comfortabel. Het draagcomfort ten opzichte van originele Nike schoenen is niet merkbaar slechter. Wel lijken de schoener slechter te ademen dan originele Nike schoenen. Voor de ongeveer €40,- die deze schoenen ons hebben gekocht is dat natuurlijk geen ramp. Deze Air Max uit China zijn leuke schoenen om aan je collectie toe te voegen, voor een nog leukere prijs.

Het betreft schoenen voor dames, vandaar de roze kleur. De kleur van de schoenen is helaas iets anders dan op de foto’s van de advertentie. De kleur roze is veller. Bekijk hieronder de foto’s die we van de schoenen hebben gemaakt.

Klik hier om vergelijkbare schoenen te bekijken!

Nikeairmaxchina4
Nikeairmaxchina3
Nikeairmaxchina1

Let op: het is niet toegestaan om nagemaakte goederen zoals schoenen uit China te importeren. De kans dat de nagemaakte schoenen in beslag genomen worden is aanwezig, maar niet heel groot.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (8)

 1. Weet jij ook of de schoenen echt zijn? of zijn het gewoon goede namaak?

  1. De schoenen zijn niet echt, goede namaak dus.

 2. ja leuke site , maar je kan helaas niet betalen mey paypal

 3. Ik kan niet meer op de site komen, zou jij misschien weten hoed dit komt?

  1. De site is verhuisd naar http://www.kickznote.com

 4. Hoe weet ik zeker dat de schoenen aan komen ?
  heeft iemand hier wel eens schoenen gekocht ?

 5. Waarom worden namaakgoederen gepromoot op deze website? Het is algemeen bekend dat namaakgoederen kopen en verkopen illegaal is. Daarnaast is er erg veel georganiseerde misdaad mee bemoeit, het is leuk dat je schoenen fijn lopen voor die prijs. Het is minder fijn om te weten dat kopers medeplichtig zijn aan kinderen die mishandeld worden, dat er wapens en drugs gekocht worden van de aankopen die consumenten en jullie maken.

  Lees anders eens: http://tweedehandsgeld.com/2016/04/03/namaak-verkopen-kan-toch-ook/ zij hebben het dan wel over doorverkopen maar ook duidelijk over de consequenties.

  1. Hallo, bedankt voor je reactie;
   wij promoten niet dat personen namaakgoederen aankopen ‘voor de handel’; echter het aankopen van enkele stuks goederen voor privegebruik is toegestaan.

   Persoonlijk vind ik dat je een beetje doorslaat in het tweede gedeelte van je reactie. Ben je weleens in China geweest? Ik zou zeggen ga daar eerst eens 100x naartoe (zoals ik), en trouw met een Chinees(e) (zoals ik) en vorm dan je mening. Daarnaast denk ik dat je je verward met de situatie in landen als India en Bangladesh; China is een heel ander verhaal. Wij promoten geen dubieuze praktijken, waar wij zelf ook niet achter staan, in andere landen; ons blog gaat over CHINESEwebwinkels.

   Met vriendelijke groeten,
   Team Chinesewebwinkels.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.