Nep Adidas schoenen

door redacteur Jacob 6

Adidas

Adidas Dragon

Deze schoenen zijn typische Adidas schoenen. Met de 3 witte strepen prominent aan de zijkant is het niet te missen. We hebben de schoenen besteld in de kleuren wit en blauw. De blauwe schoenen zijn vrij licht van kleur, wat zorgt voor een goede zomer “look”. De kleur is iets lichter dan op de website wordt weergegeven. Hier kun je de schoenen bestellen voor 45$ . De witte variant is spierwit, dit maakt de schoenen uiteraard wel zeer besmettelijk. Ze zien er wel hartstikke mooi uit. Voor de witte schoenen zie deze link.

Het zitcomfort is hoog. Je stapt er vrijwel direct lekker in. Toen ze aankwamen was de vorm van de schoen nog wel een beetje ingedeukt doordat ze goed strak verpakt zaten. Na een kwartiertje de schoenen te hebben gedragen was de vorm helemaal goed. Ik loop nu al een paar dagen op de schoenen en heb geen enkele last van blaren of problemen met inlopen.

De zool biedt prima grip, en daarnaast is het fijn dat er 2 setjes extra veters worden meegeleverd. De maten komen goed overeen met wat we gewend zijn in Europa. De schoen voelt solide aan. Het enige minpuntje wat ik kan noemen is dat het lipje onder de veters ietswat goedkoop aanvoelt. Het is eigenlijk een soort zacht lapje. Dit je zie ook wel eens bij sneakers die je in Nederland koopt. Wat dat betreft is het niet echt “slecht” te noemen. Toch vind ik het altijd lekkerder als er goede ondersteuning is onder de veters.

De verzending met Sneakerhome.com liep weer vlekkeloos. In 5 dagen tijd had ik het pakket binnen met DHL Express. Ik heb de schoenen tegelijkertijd met een jas besteld.  Ze hadden dit allemaal netjes ingepakt, en uiteindelijk in een tas gedaan. Alles is onbeschadigd aangekomen.

 

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (6)

 1. dus deze site is wel betrouwbaar qua bestellingen?
  qua leveringen geen problemen?
  ik volg je website nu al een maandje of 2,en er gaat een wereld voor je open.thx voor dat.

  1. 0 problemen!

 2. Hey een vraag he, welke betaalmethode had je gebruik van gemaakt?

 3. Het zijn mooie schoenen hebben ze ook adidas classics zwart witte

 4. maar met welke betaal methode had u betaald ?

 5. Hoe heb je betaald? Wat is de beste en veiligste betaalmethode op Sneakerhome?

Reacties zijn uitgeschakeld.