Nagemaakte Oakley Jawbone uit China

door redacteur Jacob 3

DSCN9994

De Oakley Jawbone is een sportzonnebril die vooral veel door wielrenners wordt gedragen. Net als de prijzen van de andere zonnebrillen van Oakley is ook deze zonnebril niet erg goedkoop. In Nederland betaal je voor een originele Oakley Jawbone al snel €250,-. In China worden de nagemaakte modellen voor ongeveer €12 verkocht, reken uit je winst.

Sunsky-online.nl is een Chinese webwinkel met een groot assortiment aan deze zonnebrillen. Klik hier om naar de site van Sunsky te gaan, om de Oakley te kunnen zien moet je ze even een mailtje sturen. Deze sportzonnebril komt inclusief verzending op ongeveer $15,- uit. Je kunt gewoon gebruik maken van de goedkoopste verzendmethode, “Surface rate shipping”. Het heeft bij mij ongeveer 20 dagen geduurd voordat de Oakley met deze verzendmethode is afgeleverd. Hou er echter rekening mee dat het ook twee keer zo lang kan duren.

De zonnebril wordt geleverd in een zwarte hardcase. In deze stevige hoes zitten naast de zonnebril twee paar extra glazen, een zacht hoesje, een doekje, een touwtje voor aan de pootjes en twee extra neusvleugeltjes. Kortom, een complete set voor een goede prijs.

De kwaliteit is boven verwachting. De zonnebril ziet er erg goed uit en er is op de kleinste details gelet, zelfs de logo’s van de keurmerken die ook op de originele Oakley staat zijn nagemaakt. De drie paar lenzen die worden meegeleverd doen hun werk uitstekend. De lenzen zijn makkelijk te verwisselen. Als je de neusvleugeltjes omhoog klapt, kun je de “jaw” naar beneden duwen en de lens verwijderen. Het is dus mogelijk om in zeer korte tijd de bril op de weersomstandigheden aan te passen door het wisselen van de lenzen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (3)

 1. Beste

  Ik had graag 1 oakley bril besteld wit met blauw
  Graag info sturen aub

  Mvg
  Kurt

 2. The weblink of sunsky is out of order, what is the correct website

 3. Heeft er iemand nog een goede link voor ze te bestellen

Reacties zijn uitgeschakeld.