Hoverboard uit China!

door redacteur Jacob 0

hoverboard

Hoverboards, relatief nieuwe vervoersmiddelen die de laatste maanden ontzettend populair zijn geworden. Een hoverboard is als het ware een segway zonder stuur. De besturing van een hoverboard is erg simpel. Binnen enkele tientallen minuten zou, theoretisch gezien, iedereen op een hoverboard weg moeten kunnen rijden. Het vervoersmiddel bestuur je door naar voren, naar achteren, naar links of naar rechts te leunen.

Klik hier om naar het goedkope Chinese hoverboard te gaan!

Hoverboards uit Nederland
Op dit moment zijn er in Nederland tientallen verschillende aanbieders van Hoverboards. De Nederlandse prijzen variëren van ongeveer €300 tot ongeveer €800. Het verschil tussen de goedkope en dure hoverboards is erg klein. Het prijsverschil wordt vooral veroorzaakt door het merk achter het hoverboard.

Hoverboards uit China
De meeste hoverboards die in Nederland worden verkocht, zijn ook rechtstreeks in China te bestellen. Het gaat om exact dezelfde hoverboards. Slechts enkele merken zoals Oxboard hebben zelf aanpassingen gedaan aan het uiterlijk en/of innerlijk van het hoverboard. Ondanks de erg hoge verzendkosten, is een hoverboard uit China bestellen een stuk goedkoper. Bij Focalprice, een zeer betrouwbare Chinese webwinkel, verkopen ze een kwalitatief goed hoverboard voor een scherpe prijs!

Bekijk het hoverboard van Focalprice hier!

Let op: er bestaat een kans dat er extra kosten in rekening worden gebracht door het verzendbedrijf. Deze kosten, omzetbelasting en inklaringskosten, worden alleen in rekening gebracht als het pakket wordt onderschept door de douane. Wanneer het pakket wordt onderschept, betaald het verzendbedrijf omzetbelasting aan de douane. Het verzendbedrijf factuureert deze kosten, én inklaringskosten (afhandelingskosten/administratiekosten), vervolgens aan jou. De omzetbelasting bedraagt 21%, dus circa €40,-. De inklaringskosten bedragen, afhankelijk van het verzendbedrijf, ongeveer €13.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399