Handige Cree Q3 LED mini-zaklamp

door redacteur Jacob 0

IMG_0261

De SIPIK SK68 is met haar 120-lumen LED een echte krachtpatser. Door de instelbare lichtbundel kan kan deze zaklamp op meerdere manieren worden gebruikt, als ‘spotlight’ of als ‘floodlight’. Dit houdt in dat de zamklamp zowel met een nauwe krachtige lichtundel als met een wijde zwakke lichtbundel kan schijnen. Deze oersterke zaklmap is voor slechts een paar euro in China te bestellen.

Klik hier om deze zaklamp te bekijken!

Licht
Hij is slechts enkele millimeters groot, maar zeer krachtig: de Cree Q3 LED. De krachtige lichtbundel die deze LED produceert is vel wit. In het donker schijnt deze zaklmap ongeveer 100 meter ver. Dat is ruim voldoende voor de gemiddelde huis-tuin-en-keuken gebruiker.

Bouwkwaliteit
Op de bouwkwaiteit van deze zaklamp is niets aan te merken. Integendeel, de zwarte aluminium behuizing is erg sterk en bovendien waterdicht. Het ‘anti-slip design’ zorgt ervoor dat je de zaklamp goed vast kunt houden, onder bijna alle omstandigheden. Door de clip die op de zaklamp is bevestigd, kun je hem makkelijk meenemen aan de buitenkant van bijvoorbeeld je broek.

Voeding
De SIPIK SK68 wordt aangedreven door slechts één AA-batterij. In principe kun je alle AA-batterijen gebruiken, maar de sterkte van de lichtbundel is voor een groot deel afhankelijk van de kracht van de batterij. De ‘14500 batterijen’ zijn de beste batterijen om te gebruiken. Helaas zijn deze batterijen bijna net zo duur, of zelfs duurder, dan de zaklamp zelf. Ons advies is dan ook om gewone AA-batterijen te gebruiken.

IMG_0264 (1)
IMG_0262
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399