Giuseppe Zanotti Schoenen! Waar Te Koop?

door 7

logo 2

LogoGiuseppe Zanotti Schoenen

De laatste tijd krijg ik veel vragen via de website en ons forum waar je nu eigenlijk Zanotti schoenen kunt kopen. Nou daar is het dan eindelijk! Een uitgebreid artikel met informatie, foto’s van gebruikers en links waar je de schoenen kunt kopen.
 
 Originele Zanotti schoenen zijn verkrijgbaar vanaf ~€400,- dat is voor de meeste mensen veel geld, en vooral voor een paar schoenen! Gelukkig kan het ook goedkoper. Via de website TaoBao (meer informatie daar over klik hier) zijn de schoenen verkrijgbaar vanaf  ~€35,-  (exl verzend- en commissie kosten) een aardig groot verschil dus. En voor dat geld kun je het gerust eens proberen. Let wel op dat de Maten uit China niet helemaal overeen komen met de maten uit Nederland. Je kunt vaak maar beter een maat te groot bestellen, dan weet je zeker dat je goed zit. Heb je dus Maat 40? Dan raad ik je aan om maat 41 te bestellen uit China. Dit is over het algemeen met alle schoenen zo uit China.
 

Giuseppe Zanotti Schoenen! Waar Te koop?

5
 
Zanotti schoenen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar via TaoBao. De bekendste verkoper van deze schoenen op TaoBao is runwayheelz Hier vind je een groot assortiment aan Zanotti schoenen en de prijzen liggen relatief laag. Verschillende gebruikers op het forum hebben hier hun Zanotti’s gekocht en zijn er erg tevreden mee. De verkoper is ook betrouwbaar en levert uitsluitend kwaliteit. Natuurlijk kun je niet verwachten dat je voor dit geld een exacte replica krijgt van het origineel, maar de prijs/kwaliteit is erg goed!  Aldus onze gebruikers op het forum welke hier hun Zanotti’s hebben gekocht.
 

3

Je kunt de verkoper bereiken via de deze link. Ook zijn er verschillende reviews geschreven op ons forum over deze verkoper en de Zanotti schoenen. Hieronder vind je enkele reviews op ons forum van gebruikers welke hun Zanotti schoenen gekocht hebben 
 bij runwayheelz.
 
– Giuseppe Zanotti  Londen Low Plaque 
– Zanotti London Low Plaque
– Giuseppe Zanotti London Low Black
– Giuseppe Zanotti’s London Low
– Zanotti London Low Solid
 
 
Ook zijn Zanotti schoenen verkrijgbaar bij Aliexpress. Klik hier om naar de verkoper te gaan. Ook hiervan is een uitgebreide review geschreven. Bekijk hieronder enkele reviews van gebruikers welke hun Zanotti schoenen hebben gekocht bij Aliexpress:
 
– Zanotti Low London Green Croc
 

Bestellen bij Aliexpress?

Zoals je waarschijnlijk al had gezien accepteren ze bij Aliexpress geen PayPal. De meest gangbare manier om te betalen is met een Credit Card. Helaas beschikt niet iedereen hierover en kan dus een groot obstakel zijn. Maar niet getreurd! Er bestaat zoiets als een 3V Card. Dat is een soort Prepaid Credit Card waar geen jaarlijkse kosten aan verbonden zijn, je betaald per opwaardering.
 
De 3V Card kun je opwaarderen vanaf €20,- en daar komt dan €1,- toeslag bij. Het werkt in principe hetzelfde als een ‘echte’ Credit Card maar dan zonder contract of jaarlijkse kosten.
 
Meer info over de 3V Card vind je hier: https://www.3vcard.nl/help_ac.html?group_id=13
 

Bestellen bij TaoBao?

Taobao is een gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.
 
Het kan dus lastig zijn om te bestellen bij TaoBao, gelukkig is er een hele simpele oplossing om toch gemakkelijk te kunnen bestellen bij TaoBao. Een Agent (of  terwijl, een Tussenpersoon). Meer informatie daarover en een uitleg over het bestellen vind je hier!
 
10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (7)

 1. Hallo allemaal,

  Ik vroeg me af hoe die site heet waarop je een product in kan typen en dan uit veel winkels hun assortiment zoekt.
  Ik weet zelf de naam niet meer maar ik vermoed dat het met een c begint. Alvast bedankt!

 2. Ja! Dat is hem inderdaad, bedankt!

  1. Mooi! Je heb trouwens ook nog; http://www.chinapricefinder.com/

   Werkt hetzelfde, maar soms krijg je net wat andere resultaten.

 3. Deze site http://www.chinaprices.us/ is die wel betrouwbaar??

  1. redacteur Jacob

   http://chinaprices.us is de meest bekende vergelijkingssite voor producten van Chinesewebwinkels. Je kan er dus zelf geen producten bestellen, het is puur een website om de producten van bijna alle Chinese webwinkels te vergelijken.

 4. De schoenen zijn niet meer beschikbaar, zijn ze nog ergens anders verkrijgbaar?

Reacties zijn uitgeschakeld.