Scheren uit China! Met De Gillette Double Edge Scheermes.

door 2

1

Gillette Double Edge Scheermes Uit China!

Eerste indruk:

19 Dagen geleden bestelde ik dit scheermes, want tja, voor dat geld wilde ik het wel even proberen! Ook had ik al van menig andere China Shoppers gehoord dat dit toch wel een aanrader was. Scheermesjes uit China is niet zo populair, vooral omdat er veel (slechte) namaak in omloop is en je het beter kunt vermeiden, maar goed, dit trok toch wel even mijn aandacht.
 
Het gaat hier om de zogeheten ‘Double Edge Scheermes’. Double Edge betekent niet veel meer dan tweezijdig, ofwel aan beide zijden zit een snijgedeelte. Het scheermes wordt geleverd incl. 1 mesje. Over het algemeen gaat zo’n mesje 5 á 7 scheerbeurten mee. 
 

Het Scheermes:

Hoewel ik in het begin nogal huiverig was over scheermesjes uit China, is dat in één klap verdwenen nadat ik dit scheermes had uitgepakt! Het handvat is gemaakt van plastic, op zich niks mis mee, ligt fijn in de hand en voelt stevig aan. Verder bestaat de kop uit 2 elementen welke je aan de houder bevestigd door middel van schroefdraad. Het voelt allemaal gewoon erg stevig en degelijk aan, niks op aan te merken dus! Verder krijg je er 1 mesje bijgeleverd, bij het openmaken heb ik meteen al m’n hele vinger opengehaald. Dus ja, scherp is die zeker! Het mesje bevestig je tussen de 2 elementen, vast draaien en je kunt beginnen met scheren. Uiteraard doe je dat dan met goede Scheerzeep en een mooie kwast  :boss:
 

Is dat nou echt goedkoper?

Jazeker! De houder is een eenmalige aanschaf. Daarnaast kun je ook gewoon de mesjes uit China halen. Hier bijvoorbeeld; Heb je 100 mesjes voor €26,- daarmee kun je wel even vooruit. Natuurlijk kun je ook wat goedkopere mesjes aanschaffen, maar daar heb ik geen ervaring mee.
 
Het is wel even oefenen of op een juiste manier te scheren. Het werkt net even anders dan een gewoon scheermes. Ik raad je dus ook aan om niet meteen een ‘Full Body Shave’ te gaan doen, omdat ik dan kan zeggen dat je geen Blue Blades meer heb, maar Blue Balls!
 
Even oefenen dus! Maar als je het eenmaal door heb wil je nooit meer terug!
 

Conclusie:

Een echte aanrader! De houder is van mooie kwaliteit, de componenten zitten goed in elkaar en de mesjes zijn schep. Vlijmscherp! 
 Het is even oefenen, maar met de juiste vaardigheid scheer je niet alleen goedkoper, maar ook een stuk gladder. 
 

Meer mesjes voor je Scheermes:

 
3     2
 
 
4     5
 
 
7     8
 
 

Hebben?!  Voor slechts €2,40 krijg je een houder inclusief 1 mesje! 

Bestellen kan hier!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (2)

 1. http://www.goedkoop-natscheren.nl/?m=1

  Ook veel info over Chinezen mesjes

 2. Mijn complimenten voor de review van de Chinese Gillette Tech, en leuk om eens een blogpost van iemand anders te lezen over deze krabber.

  Ik heb zelf namelijk ook over deze krabber geschreven, en ik ben volledig eens met dit artikel en ik ben van mening dat je voor dit geld geen betere krabber kunt vinden.

  Overigens adviseer ik om juist de mesjes niet uit China te kopen, maar uit Turkije want dan kun je 100 Astra SP mesjes.

  Overigens als je bereid bent gebruik te maken van een Taobao agent, dan kun je de goede Chinese mesjes veel goedkoper krijgen.

  Ik heb er hier over geschreven hoe je die mesjes het beste kunt kopen. En op mijn weblog heb ik ook instructies staan hoe je dient te scheren met zo’n krabber.

Reacties zijn uitgeschakeld.