Screenprotector plaatsen zonder bubbels!

door redacteur Jacob 0

front1

Soms kom je producten tegen bij Chinese Webwinkels waarvan je denkt: ‘Waarom heb ik dat nooit eerder gezien?’ Dit is zo’n product. De ‘Automatic screen protector attach machine’. De wat?! Jazeker, je leest het goed, een apparaat welke je helpt bij het plaatsen van een screenprotector. Nu te koop bij Banggood, meer informatie over Banggood kun je hier vinden.

Klik hier om naar de ‘Automatic screen protector attach machine’ te gaan!

Een zeer mooie uitvinding, want het plaatsen van zo’n screenprotector is vaak nogal een lastig klusje. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: bubbels tussen het scherm en screenprotector of een screenprotector die er helemaal scheef op zit! Flink balen, omdat je het zenuwslopende klusje vaak weer helemaal opnieuw moet doen…

Gelukkig is met behulp van dit handige apparaatje het verkeerd plaatsen van een screenprotector verleden tijd. Het is geen enkel probleem meer om een pefect geplaatste screenprotector in één keer op je telefoon aan te brengen. Het gebruik is kinderlijk eenvoudig; je plaatst je telefoon in het apparaat, vervolgens plaats je de screenprotector op de ‘lift’, reinig je het scherm en rol je het geheel naar beneden. Klaar is kees, want na het volgen van deze stappen is je screen protector perfect recht, en natuurlijk zonder bubbels, geplaatst!

De ‘Screenprotector machine’ is geschikt voor elke telefoon, tot een afmeting van 5,8 Inch. Mocht het allemaal nog niet helemaal duidelijk zijn hoe het werkt, hieronder staan een aantal foto´s en een instructie filmpje.

1
2
3
4
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399