Coole gadget! 3D Print pen

door redacteur Jacob 0

14

Een echte 3D pinter is natuurlijk hartstikke gaaf, maar niet voor iedereen weggelegd gezien de hoge prijzen. Gelukkig is er nu een goedkoper alternatief, een 3D print pen! Breng kunst tot leven met deze pen en laat je fantasie de vrije loop. Van zonnebrillen tot beeldjes, je zult je verbazen wat allemaal mogelijk is met de 3D pen.

Klik hier om de pen bij Gearbest te bekijken!

Het is even oefenen om dit onder de knie te krijgen, maar op internet zijn een hoop voorbeelden te vinden met handige beschrijvingen hoe je deze kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding op papier ‘inkleuren’ met deze pen en hem daarna van het papier verwijderen, dat maakt het al een stuk gemakkelijker!

In de pen gaan plastic ‘staafjes’ welke om worden gesmolten in de pen zodat je van alles ermee kunt maken. Deze staafjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en tevens ook te koop bij de bovenstaande webshop.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399