Everbuying.com

door redacteur Jacob 9

everbuyin site

Everbuying.com is een Chinese webwinkel die al sinds 2006 actief is. Gedurende 6 jaar hebben ze duizenden klanten geholpen in meer dan 200 landen. Deze webwinkel heeft een groot assortiment dat bijna dagelijks wordt uitgebreid. Everbuying is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. EverBuying doet ook aan ‘Dropshiping’, voor meer informatie over Dropshipment kunt u de Veelgestelde Vragen pagina raadplegen. Natuurlijk worden alle producten gratis verzonden en is betalen met Paypal mogelijk.

Everbuying verkoopt Elektronica, kleding en accessoires, lampen, kantoorartikelen en horloges. Veel prijzen liggen onder de prijzen van Dealextreme, dit scheelt niet heel veel, maar bij grote bestellingen kan dit aardig oplopen.

Everbuying heeft een eigen spaarsysteem, EB points. Je ontvangt EB points bij het aanmaken van een account, bij besteding van ieder dollar ($1= 1 EB point) en bij het schrijven van productrecensies. 50 EB points zijn $1 waard, met de EB points kan je alles uit de webwinkel kopen. Ook biedt Everbuying je de ‘laagste prijs garantie’, wanneer je binnen 7 dagen na aankoop op een andere site, die ook gratis wereldwijd verzend, hetzelfde product goedkoper vindt, dan krijg je het verschil in waarde terug. Deze garantie geldt ook wanneer Everbuying zelf de prijs verlaagt.

Op het internet zijn veel negatieve recensies over Everbuying te lezen, vooral de verzendprocedure van Everbuying wordt door veel mensen als minpunt gezien. Het zou lang duren voordat het product in huis is, soms tot wel drie maanden. In tegenstelling tot wat te lezen is in andere recensies, heb ik goede ervaring met Everbuying. Everbuying heeft alle zes mijn bestellingen netjes binnen 1-3 weken afgeleverd, het pakketje van Dealextreme dat op dezelfde dag besteld was kwam zelfs een week later binnen. Natuurlijk duurt het tijdens feestdagen langer voordat een bestelling in huis is, bij alle webwinkels zul je extra lang moeten wachten tijdens het Chinese Nieuwjaar.

Reacties (9)

 1. Ik heb inderdaad zelf ook zeer goede ervaringen met Everbuying! Een aanrader!

 2. ze doen niet meer met gratis verzending?

  1. PayPal is een betrouwbare betaalmethode. Gebruik als beginnende chinashopper altijd PayPal! De iPhone en iPad kabels zijn niet altijd van goede kwaliteit. Wil je meer informatie over de kwaliteit van een product, stel dit soort vragen dan op ons forum. Alle producten waar “Free shipping” bij staat, worden gratis naar Nederland verzonden.

 3. http://www.everbuying.com/product466952.html

  De L die aan zijkant staat wordt bij het ontvangen toch een B ? van beats audio , wegens copyright redenen zetten ze die er alleen niet op in de site toch?

  Kan iemand me misschien hiermee verder helpen , alvast bedankt .

 4. Hoe komen jullie door de adresgegevens heen bij het afrekenen met Paypal? Ik heb het probleem dat ik mijn adres in het engels moet invoeren… Hoe? En wat is mijn “consignee in the States? Ik wil graag een aantal producten bestellen maar kom er niet uit. MVG, Kim

 5. Het is een betrouwbare site. Als je contact opneemt met hun support afdeling kan je een vraag stellen en je hebt binnen 24 uur antwoord. De verzending duurt soms langer dan aangegeven wordt, maar het komt!

 6. Everbuying is een slechte site wat besteld na 72 dagen nog niet ontvangen na com. met Everbuying kan ik alleen 50 % korting krijgen op het volgende item dus mijn geld is weg
  of ik weer het item wil bestellen ta ik ben niet gek

 7. Helaas een scam website die alleen afgekeurde partijen verkoopt. Risico ligt volledig bij de klant.
  Zelf een gps tracker voor m’n invalide dochter gekocht en die was dus kapot. Netjes teruggestuurd, maar helaas. Nooit m’n geld meer terug gezien. Pas op, het zijn oplichters!

 8. Everbuying oplichters? Daar kan ik mij (NIET) bij aansluiten. Jarenlang gebruik ik Everbuying als mijn vaste leverancier en dat met succes. Bijna wekelijks plaats ik een bestelling die ik altijd binnen de genoemde tijd ontvang. Geduld moet je inderdaad hebben. Mijn aankopen ontvang ik meestal drie tot vier weken na betaling.
  Desondanks staat daar tegenover lage aankoopprijzen.

  Mijn laatste bestelling waren twee U80 Slimme horloge voor een totaalprijs van €14.43. Bij Banggood kosten de zelfde horloges €30.00 per stuk. En ja, het zijn de originele.

  Everbuying is mijn vaste webwinkel:
  -Prima Klantenservice in Engels (1-3 werkdagen) exclusief feestdagen
  -Lage prijzen en extra korting met EB Punten (tot 50%)
  -Extra korting bij transacties vanaf een mobiele telefoon (2%)

Reacties zijn uitgeschakeld.