DinoDirect.com: betrouwbaar en snel!

door redacteur Jacob 20

Schermafdruk 2015-11-01 10.17.41

DinoDirect.com is een van de betere Chinese Webwinkels op het moment. Dinodirect heeft een ruim assortiment, naast elektronica en gadgets verkoopt DinoDirect ook kleding en accessoires. Deze producten worden onder het motto ‘Saving is believing’ voor een topprijs aangeboden.

DinoDirect is erg klantvriendelijk en servicegericht. Naast betalen met Paypal is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te betalen met iDEAL, dit is de  meestgebruikte online betaalmethode in Nederland. Wil je helemaal van het comfort van een Nederlandse webwinkel genieten? Stel dan de valuta op Euro in en wijzig de taal naar Nederlands.
Om ook comfortabel te kunnen shoppen op je mobiel heeft DinoDirect een applicatie uitgebracht, klik hier om deze applicatie te downloaden.

Net zoals bij bijna alle andere Chinese Webwinkels worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, de producten worden meestal binnen twee weken gratis afgeleverd. Dinodirect is een van de snelste Chinese Webwinkels als het gaat om gratis verzending.

Op 25 mei heb ik een zeer handige 5-in-1 Stylus bij DinoDirect besteld, hieronder is  een VideoReview van deze stylus te zien. De vijf functies van deze stylus zijn: Pen, Aanraakpen, Ledlampje, Laserlampje en UV licht. Klik hier voor een doorverwijzing naar de productpagina op DinoDirect.com.

[youtube id=”mpqGEMM-g6s” width=”600″ height=”350″]

Dit is niet het enige wat ik de afgelopen tijd heb besteld bij DinoDirect, de razend populaire nagemaakte ‘Beats by dr Dre Tour’ oordopjes vielen deze week ook op mijn deurmat. Deze oordopjes van DinoDirect kosten $4,99, dat is omgerekend ongeveer €3,98. Klik hier om een kijkje te nemen op de productpagina van deze nagemaakte ‘Beats by dr Dre’ oordopjes.

De geluidskwaliteit van deze oordopjes is geweldig, zeker als je deze vergelijkt met de geluidskwaliteit van de oordopjes van bijvoorbeeld  Sunsky of Dealextreme. Het zakje waarin deze oordopjes geleverd worden ziet er ook erg mooi uit, op de achterkant staat de beschrijving die ook op de doos staat van de originele oordopjes. Ook het logo is zoals het hoort een ‘b’, dit is geen ‘6’ zoals je vaak op andere nagemaakte Beats by dr Dre producten ziet.

Kortom, dit zijn goede oordopjes voor een geweldige prijs! Bekijk hieronder de VideoReview van deze oordopjes of Klik hier om de productpagina van deze oordopjes te bekijken. De oordopjes knneun voor ongeveer €3,98 worden aangeschaft via de bovenstaande link.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (20)

 1. sinds 25 juni besteld iets bij DX en nog steeds niet verzonden..

  1. Dealextreme is een Chinese Webwinkel die (haast) geen voorraad heeft, als ze het product dus niet of traag aangeleverd krijgen, kan het niet worden verzonden. Dit gebeurt zeer regelmatig bij Dealextreme, meestal wordt het pas na 8 dagen verzonden, soms duurt dit veel langer. Dealextreme is onder andere daarom een Chinese Webwinkel waar ik haast nooit iets bestel.

 2. Dino direct is snel, supercorrect, goede marketing, een van de betere webshops.

 3. Onder de noemer klantvriendelijkheid lijkt mij dit artikel een goed gevonden manier om publiciteit te maken. De vraag is dan maar is dit klantvriendelijkheid? Het blijkt niet uit de reacties. Eva Joos.

  1. Dit artikel dat door ons geschreven is heeft niks te maken met het bedrijf achter DinoDirect, dit is onze eigen mening. Net zoals wij artikelen over andere Chinese Webwinkels schrijven (Budgetgadgets, Dealextreme, Everbuying, etc. etc.) is dit artikel niet gesponsord. In mijn ogen is DinoDirect zeer klantvriendelijk, ik ben niet de enige met deze mening. Boven je heeft iemand anders gereageerd die deze mening deelt. Ook op andere sites wordt DinoDirect als klantvriendelijk aangemerkt.

 4. Dinodirect is een geweldige site. Mijn product ( siliconen ipod hoesje) werd de volgende dag al verzonden. en het betalen met iDeal is geweldig!

 5. bij die ad van dr dre oortjes staat geen dr dre logotje op de achterkant van die oortje op site in die rondje

  1. Ik snap niet helemaal wat je bedoelt. Bedoel je dat er op de foto’s geen ‘b’ logo op de oordopjes staat? Op onze ‘Veelgestelde vragen’ pagina staat waarom dat zo is.

 6. waar is die pagina?

  1. In de bovenste balk, aan de rechter kant.

 7. oja nog bedankt ik heb nu ice watch besteld met honkong post en ik ga die dr dre bestellen 😉 maar welke dr dre beats is beter die van sunsky of van dino? en goedkoper want ik zie die van sunksy nog niet mijn account is pas 1 dag oud op sunsky ??

  1. Welke Beats by dr Dre bedoel je? De In-Ear (Beats by dr dre Tour) versie? Die zijn bij Sunsky iets duurder, maar die zijn wel van betere kwaliteit.

 8. moet je bij dino direct ook 40% invoerrechten betalen?

  heb in het verleden aankopen gedaan bij ‘lightinthebox’ (ook chinees) en moest achteraf flink betalen…..

  1. Nee, je hoeft geen 40% invoerrechten te betalen. Bij bestellingen boven de €22 bestaat de kans dat je invoerrechten (19% totaal) en inklaringskosten (TNT = €12,50) moet betalen. Als je een bestelling onder de €22 plaatst betaal je niks.

 9. o shit mijn bestelling bij Dinodirect is NET boven 22 :( heb juist extra gelet op zo goedkoop mogelijke spullen; krijg ik nu heel veel extra kosten? Daar stond niks over vermeld op de site (ze moeten trouwens wel wat doen aan hun gebrekkige engels, dat komt heel onbetrouwbaar over)

  1. Waarschijnlijk zal het allemaal wel meevallen. Over het algemeen worden kleine pakketjes die met China Post worden verzonden vaak doorgelaten. Mocht je pakketje eruit gepikt worden, dan moet je waarschijnlijk omzetbelasting en inklaringskosten betalen. Kijk even op Douane-info.nl voor meer informatie.

 10. Voor de mensen die zich afvragen waarom er geen b is; Dat is voor de copyrights.
  Verder is DinoDirect een hele goeie website!

 11. Iemand verstand van de transport van het bestelde product? Heb 4 november een mobiel bij DinoDirect besteld, die is 9 november verzonden, vervolgens is die via EMS in Shenzhen geweest en daarna in Guangzhou, daar is die ook weer ‘despatched’ vanaf 14 november. Vervolgens niks meer gehoord..?

Reacties zijn uitgeschakeld.