DX.com (dealextreme.com)

door redacteur Jacob 1

dealextreme

Dealextreme is een Chinese webwinkel waar je gadgets, elektronica, kleding, accessoires, speelgoed en nog veel meer kunt kopen. De hoofdvestiging bevindt zich in Hong Kong. Alle producten worden gratis per vliegtuig naar Nederland verstuurd. Vergeleken met de prijzen in Nederland is Dealextreme goedkoop, er zijn echter nog veel meer Chinese Webwinkels te vinden die precies dezelfde producten goedkoper leveren. Wil je echt de scherpste deal te pakken hebben? Bekijk dan Banggood eens!

Klik hier om naar Dealextreme te gaan!

DealExtreme is dus niet de goedkoopste Chinese webwinkel, maar wel een betrouwbare. Een voordeel van Dealextreme is dat het een zeer bekende webwinkel met veel klanten is. Er worden bijvoorbeeld veel recensies, foto’s en filmpjes van producten geüpload door mensen die het product gekocht hebben. Dit is vaak erg nuttige informatie! Naast de recensies is er ook een forum waar mensen producten bespreken, onderaan de productpagina zijn vaak linkjes naar ‘topics’ te vinden waarin het desbetreffende product besproken wordt. Als je vragen over een product hebt kan je die het best op het forum stellen, hier is de kans dat je vraag door een medewerker of een andere klant beantwoord wordt vrij groot.

De verzending vind meestal binnen een week na betaling plaats. Bestellingen worden met Hongkong Post naar Nederland verzonden, dit gebeurt per vliegtuig. Het verzenden duurt afhankelijk van de periode (denk bijvoorbeeld aan drukke periodes zoals kerst) 1-3 weken. Bij DealExtreme kun je met zowel IDEAL als Paypal betalen.

TIP: Bij aankoop van meer dan drie dezelfde producten wordt er korting gegeven. Hoe meer dezelfde producten je bestelt, hoe hoger de korting. Deze korting ontvang je alleen als je de optie ‘Bulkrate’ aanvinkt in het winkelmandje. Let er op dat het niet altijd voordeliger is om deze optie aan te vinken. Er wordt bij het aanvinken van deze optie namelijk een vast bedrag (ongeveer anderhalve dollar) aan verzendkosten in rekening gebracht.

Bij besteding van iedere $10 ontvang je 1 DX point, met deze punten kan je verschillende dingen doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een willekeurig product mee te bestellen met een andere order, je moet dan natuurlijk wel genoeg punten hebben. Om een product toe te voegen aan een andere bestelling dien je formulier op Dealextreme.com in te vullen.

Reacties (1)

  1. Hoi
    weten jullie misschien een site voor goede Guess horloges? hij is voor doorverkoop bestemd dus hoe betere kwaliteit hoe fijner

Reacties zijn uitgeschakeld.