BuyinCoins.com

door redacteur Jacob 3

bic2

BuyInCoins.com (Klik) is een Chinese webwinkel die al geruime tijd actief is en bekend staat om haar goede aanbiedingen en snelle levering. Orders worden gratis naar Nederland verzonden, vanaf 20 Dollar ontvang je ook nog eens een volgnummer, om je pakket via Hongkong Post te kunnen volgen. Het hoofdkantoor van BuyInCoins bevind zich in HongKong.

BuyinCoins heeft een breed assortiment en levert snel, twee redenen waarom veel verkopers gebruik maken van de  ‘Drop shipping Services’ van deze Chinese Webwinkel die zich vooral op het ‘Wholesale’ gedeelte richt. BuyinCoins is de vaste ‘Drop shipper’ van duizenden eBay en Marktplaats verkopers. Maar niet gevreesd, naast grote orders verwerkt BuyinCoins ook kleine orders. Als ‘gewone particulier’ kun je voor een paar dollarcent meer ook gebruik maken van dezelfde service. Je product wordt vaak in minder dan twee weken thuisbezorgd in een witte envelop, de vuilniszakken waar BuyinCoins vroeger haar producten in verstuurde worden gelukkig niet gebruikt. Over de klantenservice ben ik minder tevreden, de meeste e-mails blijven helaas onbeantwoord.

De website zelf is erg goed, de website van BuyinCoins is overzichtelijk en  de laadtijd is zeer kort in tegenstelling tot andere Chinese Webwinkels zoals bijvoorbeeld Pandawill.com.  Zoals vele andere webwinkels heeft BuyInCoins haar eigen spaarsysteem, bij de aankoop van een product of bij het schrijven van Reviews kun je zogenaamde ‘Point Coins’ verdienen. Ook wordt Paypal geaccepteerd.  Wanneer BuyInCoins een order niet kan uitleveren, ontvang je  automatisch je geld retour.

BuyinCoins.com is the leading in online retailing – an online shopping service that broadcasts live retail programming 24 hours a day. It’s a vast virtual shopping center, offering a wide variety of products including electronics, gadgets, jewelry, apparel, home furnishings, and beauty. The BuyinCoins’ headquarter is located in Hong Kong. Other divisions/ subsidiaries/ Dispatch Centers are in Beijing, Shanghai & Shenzhen of China.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (3)

  1. Snelle levering? Dat valt reuze mee. Moest best lang wachten. Tenzij dat nu anders is.

    1. Dan denk ik dat je wat in de maanden December of Januari hebt besteld. In December vierde wij onze vakantie en feestdagen en in Januari hadden ze in China drie weken vrij omdat het Chinees Nieuwjaar toen begon. De levertijd van alle webwinkels lag in de maanden december en januari tussen 40 en 90 dagen.

  2. Pas op met deze webshop. Het was altijd wel goed maar vooral de klantenservice en aftersales zijn tegenwoordig erg slecht. Kreeg laatst en defecte slimport adapter opgestuurd. Ik heb geklaagd maar Buy in coins wil helemaal niets doen om het probleem op te lossen. Ze beweren dat het item voor verzending is getest en toen werkte. Dit terwijl het in en gesealde blisterverpakking zat. Een leugen dus. Ik koop er nooit meer.

Reacties zijn uitgeschakeld.