Budgetgadgets.com

door redacteur Jacob 5

budget-gadgets-cheap

Deel dit bericht op Twitter, Google+ of Facebook met één van de knoppen rechts, op 5 Juli 2012 worden er 5 delers uitgekozen door Budgetgadgets.com. Deze 5 Delers ontvangen een prijs van Budgetgadgets.com, de prijs is nog een verrassing.

Budgetgadgets.com is een Chinese Webwinkel die zich vooral bezighoudt met de verkoop van elektronische gadgets. Natuurlijk worden al deze gadgets gratis verzonden vanuit Shenzhen, waar budgetgadgets zich sinds 2003 heeft gehuisvest. Betalen met Paypal behoort tot de mogelijkheden.

Budgetgadgets onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere Chinese webwinkels. Budgetgadgets is naar mijn mening de meest servicegerichte Chinese webwinkel, vragen worden snel beantwoord en het afhandelen van klachten verloopt vaak vlekkeloos. Ook heeft Budgetgadgets veel kennis over de producten die zij verkopen, dit is mogelijk omdat Budgetgadgets zich gespecialiseerd heeft in één productgroep: Elektronische gadgets.

Oordopjes en hoofdtelefoons vallen natuurlijk ook onder elektrische gadgets, mensen die op zoek zijn naar nagemaakte ‘Beats by dr Dre’ producten zijn bij Budgetgadgets dus aan het goede adres. Hieronder zie je een aantal van deze producten staan, klik hier om een kijkje te nemen op de pagina vol nagemaakte ‘Monster’ producten. De producten in de bovenstaande link zijn van zeer goede kwaliteit, dit zijn de beste nagemaakte ‘Beats by dr Dre’ producten die op de Chinese markt te vinden zijn. De producten staan afgebeeld zoals ze geleverd worden, de logo’s zijn dus niet weggehaald.

Er loopt nu een speciale actie bij Budgetgadgets, je kan deze Sleutelhanger met een Led lampje ter waarde van $2,99 gratis (mee)bestellen als je de couponcode F299 gebruikt. Als je deze sleutelhanger gratis wil bestellen, moet je hem eerst toevoegen aan je winkelwagen. Daarna dien je op de knop ‘Checkout’ te klikken, dus niet op de knop  ‘Checkout with Payal’. Een paar schermen verder kan je de couponcode F299 invullen, nu kan je de sleutelhanger gratis bestellen!  Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Update op 6 juli 2012

De winnaars van onze actie op Twitter, Facebook en Google+ zijn bekend. Als jouw naam of misschien wel nickname hieronder staat ben jij één van de gelukkige winnaars. We nemen contact met je op, check vandaag dus even je inbox.

Winnaars:

1) Facebook: Hannie D.
2) Twitter: @Gaabry_
3) Twitter: @Spuitt_Elf
4) Twitter: @xNadiaBbii
5) Twitter: @GizzyBiz

Ben jij één van de vijf winnaars? Houdt dan de komende tijd je brievenbus in de gaten. Budgetgadgets zal één van hun ‘TopSellers’ als prijs versturen. Welk product uit de ‘Top Sellers’ categorie jullie gewonnen hebben is nog niet bekend, klik hier om een kijkje te nemen in deze categorie.

Wij van ChineseWebwinkels.nl willen alle winnaars alvast feliciteren en budgetgadgets.com bedanken voor het organiseren van deze actie!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (5)

  1. Zo, even gedeeld op twitter, facebook én google+ :))

    1. Nu hopen dat je wint ;-).

  2. Yes, super, ik ben een van de winnaars. Bedankt!!

  3. Website offline vanwege een “NEP” artikelen…

    1. redacteur Jacob

      Klopt, Budgetgadgets is helaas al ongeveer een half jaar niet meer actief.

Reacties zijn uitgeschakeld.