Review: Awei Es-600M Oordopjes van PriceAngels.

door 2

1
Eerste Indruk:
Allereerst een kleine tegenvaller, zoals je kunt zien staat op de bovenstaande link van de oordopjes dat ze in het zwart/zilver worden geleverd. Helaas heb ik een andere kleur ontvangen, maar eigenlijk heeft dit ook wel wat. Ik weet echter niet of iedereen dit zo krijgt, of dat ze het inmiddels hebben aangepast. 
 
Mijn eerste indruk was erg goed. De oordopjes voelen erg stevig aan, en dat zijn ze ook zeker! Vooral voor de relatief lage prijs voldoen ze zeker aan mijn verwachtingen, eigenlijk nog zelfs beter dan ik had verwacht. 
 
De oordopjes worden geleverd in een luxe verpakking, welke ik helaas uit enthousiasme kapot heb gescheurd en weggegooid.  :P
 
In die verpakking vind je de volgende dingen:
– De oordopjes zelf natuurlijk.
– 2 Paar extra ‘buds’. In ehm, ja wat ‘opvallende’ kleuren.
– Opberg hoesje.
– Clipje om je oordopjes bijvoorbeeld vast te haken aan je T-Shirt.
 
Het koord van deze oordoppen is plat, dit schijnt een hele handige functie te hebben dat ‘dangle-free‘ wordt genoemd. Dit zou er voor moeten zorgen dat het koord niet of nauwelijks in de knoop raakt. 
 
2     3
 
 
4     5
 
Het geluid:
Vaak wordt er aangeraden dat oordopjes eerst 24-uur ‘inspeel tijd’ nodig hebben om optimaal geluidskwaliteit te hebben. Dit heb ik echter nog niet gedaan, dus het geluid kan, zover dat mogelijk is, nog iets verbeteren naarmate je muziek luistert. 
 
Ik ben geen echte kenner wat betreft het beoordelen van de kwaliteit van het geluid bij oordopjes. Maar ik kan je zeggen, het geluid wat uit deze oordopjes komt is echt verbluffend. Natuurlijk kan het niet tippen aan oordopjes uit een hogere prijsklasse. Maar voor het geld wat je voor deze oordopjes betaald krijg je een hoop geluid voor terug!
 
Ook bij hoge bass blaast het geluid, zonder enig probleem, je oren in. Er komt een mooi, ‘warm’, geluid uit wat niet blikkerig klinkt of een ruis in zit. Verder zitten er geen extra functies zoals doorspoelen, pauzeren en dergelijke bij deze oordopjes.  Maar goed, dat moet je maar voor lief nemen.
 
6     7
 
 
8     9
 
Conclusie:
Zeker voor het geld wat je voor deze dopjes betaald kan ik hem zeker aanraden! Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf. 
Het geluid wat eruit komt is boven verwachting en de bouwkwaliteit van de dopjes is ook erg goed te noemen!
Hier en daar zijn ze wel een beetje slordig geweest met de afwerking van de details zoals je op de foto’s kunt zien, maar ook dit zul je maar voor lief moeten nemen.
 
Pluspunten:
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding.
+ Mooi geluid.
+ Bouwkwaliteit van de oortjes is erg goed.
+ ‘Dangle-free’ koord, zodat deze niet snel in de knoop zal raken.
 
Minpunten:
– Details zijn hier en daar een beetje slecht afgewerkt.
 Pauzeren en/of stop zetten zul je handmatig moeten doen op je telefoon/MP3.
– De extra dopjes welke meegeleverd worden hadden van mij gewoon zwart gemogen.
 
Eindcijfer (gebaseerd op de prijs/kwaliteit)
9/10
 

Hebben?! Voor slechts €5,15 zijn deze oordopjes van jou! Klik hier om ze te bestellen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Reacties (2)

 1. Ik heb oortjes nodig voor school, Dus ik wil graag deze of de Beats Tour kopen (in je eerdere review)
  Als je moet kiezen, van welke is dan het geluid beter?
  Hebben de Beats oortjes wel zo’n knop voor pauze enzo?
  De Beats zijn 2x zo duur, Zijn ze dat waard??
  Welke vind jij beter?

  Groetjes Tom

  1. Hoi,

   In principe kun je beide oordopjes wel vergelijken Kwa kwaliteit. Ik zal zelfs nog zeggen dat de awei een stukje beter is dan de beats.

   Bij de beats betaal je dus echt voor het logo en model. Mocht je veel geluid kwaliteit gaan, raad ik je dus de awei aan. Als je het uiterlijk belangrijker vind kun je voor de beats kiezen.

Reacties zijn uitgeschakeld.