Authentieke Jordan 4’s uit China

door redacteur Jacob 0

Air Jordan 4 Limited 3

Er wordt op het forum vaak gesproken over sites die originele sneakers aanbieden uit China, bij Jordansneaker.ru. Als sneaker fan ga je dan is rustig oriënteren en kom je erachter dat er een hele hoop sites zijn die dit aanbieden.

Ik heb met een kleine korting authentieke Air Jordan 4’s kunnen bestellen. Deze editie is limited en zie je niet op straat.

Voordelen:

DHL shipping, want geen gezeur met douane etc.

Kwaliteit, deze schoenen zitten gewoon VEEL lekkerder dan andere Jordans die ik uit China heb. Daarnaast zijn deze schoenen van goed kunstleer, de stitching is beter, de zool is veel sterker en soepeler en de binnenkant is veel zachter.

Nadelen:

Prijs, deze schoenen zijn nou eenmaal duurder dan andere varianten die je uit China kunt halen.

Link & Prijs:

Ik heb de schoenen gekocht bij Jordansneaker.ru ze kosten nu 330$ maar ik heb 30% korting gekregen. Klik hier om direct naar de schoenen te gaan er staan een hoop foto’s bij.

Conclusie:

Ik ben heel erg tevreden, limiteds zijn alleen voor mensen die het echt kunnen waarderen en dus ook zin hebben om ervoor te betalen. Omdat ik al zoveel sneakers heb zullen deze schoenen heel erg lang mee gaan en zal ik lang van ze kunnen genieten. Als je een keer echt mooie limiteds wil bestellen is China dus gewoon een optie.

Foto’s:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399